Uncategorized

Modele de unghii cu inimi

By lizzy, February 19, 2019

Designul PE Unghii cu tematica floralbeaux va face minuni, Crede-ne PE cuvant. In Egala masura, modelele de SNUR in culorile vedeta reprezinta o Combinatie de efect, la fel si manichiura in dungi. Tatuajele sau abtibildurile aplicate cu design spécifique te vor ajuta sa intri in atmosfera acestor zile de sarbatoare. Lunile févrie si Martie sunt prilej de sarbatoare. La Saint-Valentin, Dragobetele, 1 si 8 Martie reprezinta momentele perfecte pentru a da Frau Liber creativitatii, pentru a Purta Dragostea si simbolurile potrivite PE… Unghii. Manichiura ITI Reflecta personalitatea, iar daca apelezi la ajutorul unui Specialist, Poti opta pentru MODELE mai Complicate, amuzante, séchatoare. Primavara, cel Poutine calendaristic, vigne odata cu 1 martie, iar Luna Martie este Luna femeilor. O asociem cu Martisorul, Cu buchetele de Flori primavaratice, Cu snururile impletite-n Alb si Rosu. Iubirea trebuie sa fie amuzanta, iar intr-o relatie momentele Pline de stupeur nu trebuie sa lipseasca.

Tocmai de aceea opteaza pentru un modèle spécial, amuzant. Urmeaza sa iti petreci Seara de Sfantul Valentin intr-o locatie prétentitioasa, precum un restaurant de Lux? Opteaza pentru o manichiura sofisticata cu Negru si auriu, CEA mai noua Combinatie populaireun a sezonului. Foloseste o Oja Neagra Mata si una Aurie sidefata, pentru un Contrast echilibrat si Estetic. Se pot folosi en toate tehnicile: lac (Oja), gel UV, acryl (portelan). Stilul clonat sau cum ajungi sa porti Mereu si Mereu aceeasi tinuta Manichiura cu MUDE, Cu Buze, doi Indragostiti Care se Tin de mana atunci cand unesti unghiile, baloanele in forma de inimioare sunt doar cateva dintre propunerile noastre pentru aceste zile speciale. Daca te-ai plictisit de manichiura simpla, in nuante terne, atunci este cazul sa incerci si altceva. Nu mai obisnuim sa scriem Scrisori de dragoste, Dar de la Saint-Valentin Kevin poate STA la loc de cinste. Opteaza pentru o baza Nude sau in orice caz o Oja deschisa la culoare si cu o Alta culoare puternica sau chiar cu Negru formeaza PE Unghii cuvinte precum LOVE, je t`aime, ma VALENTINE, KISS. Aceleași tendințe și modele de Unghii pentru Valentine jour sunt valabile și în cazul persoanelor cu Unghii mai scurte.

Deși suprafața de lucru nu este la fel de încăpătoare, cu ajutorul unor ștampile sau chiar cu mâna liberă Dacă ești îndemânatică, VEI reuși cu siguranță să Cine creezi un Model interesant. În fond, doar pentru că ai unghiile scurte, nu înseamnă că manichiura ta trebuie să fie plictisitoare, nu-i așa? IAR Dacă Alegi să Mergi la manichiuristă, nu ai motive să Cine faci griji. O specialistă va reuși Întotdeauna să găsească un modèle Frumos pe care să îl integreze PE unghie, fie EA și scurtă.