Uncategorized

Exemple de vodeviluri

By lizzy, December 24, 2018

Iașiul [35] [nefuncțională] este orașul Marilor idei, Al primei mari Uniri, Al Primului spectacol de teatru în Limba română, Al Primului muzeu literar Memorial (Bojdeuca DIN Țicău) și al Primului muzeu de istorie Naturală. Orașul Iași a fost menționat pentru prima oară Într-un privilegiu Comercial (acordat negustorilor DIN LIOV), SIGD în 1408 de Domnul Moldovei Alexandru Cel Bun. România. Malsuţului-Str. Gara Iași [46], Gara Internațională Nicolina, Gara Nicolina, Gara Socola și o stație de triaj la Socola. Moldavie. DIN anul 2013, pentru a putea intra în competiție, a fost organis FESTIVALUL Internațional al educației (DIN Luna mai) sau filit (în Luna octombrie) care reunește Scriitori renumiți DIN întreaga lume. Alexandru I. Giurgiu (61.

Schimbarea statutului dintr-un simplu ruines, în cel de curte domnească în sec. la 18 Martie 1833, la Iași s-a înființat prima Societate științifică Românească și anume Societatea de Medici și naturaliști. Demersurile pentru construirea unui Nou local de teatru au DURAT PANA în 1894 Când este aprobat contractul cu arhitecții vienezi Fellner și Helmer și a fost construită actuala clădire a Teatrului, considerată a doua cea mai Frumoasa cladire din lume a unui teatru, conforme unui Top întocmit de Televiziunea BBC, realizat cu ocazia “Zilei mondiale a Teatrului”. Iași se înființează “Academia Vasiliană” și prima tipografie DIN Moldova, în timpul domniei lui Vasile Lupu (1634-1653). Nicolae Domnesc “, CEA mai Veche DIN oraş, ctitorie a lui Ștefan cel Mare, restaurată Integral la sfârșitul secolului XIX. DoCAN, Scarlat Vărnav și alți FII de boieri. Nicolina (partea Nouă, de Sud, azi numită C. Străzile orașului au fost străbătute de nume strălucite ALE Culturii românești cum sunt Mihai Eminescu, Ion Creangă, Titu Maiorescu, Comoustache Negruzzi, Ionel Teodoreanu, Otilia Cazimir, George Topârceanu, Nicolae Gane, Mihai Codreanu și alții.

Teatrului de la Copou este distrusă. Cine vrea să descopere Iașiul va intra aici ca pe o imensă poartă a istoriei Neamului românesc. DIN aceste date rezultă că iașiul a fost în antichitate un SAT Care s-a dezvoltat ajungând prin secolele VII-X un MIC ruines cu locuințe dreptunghiulare Care a crescut o dată cu venirea triburilor iașilor (Alani) în Secolul al XIII-Lea.